Návrh severozápadního obchvatu města Sedlčany - Kolář, Jaromír (Univerzita Pardubice, 2012)
V této práci se jedná o návrh severozápadního obchvatu města Sedlčany. Komunikace II/105 je navržena v celé délce jako S 9,5/70.
Design of the northwestern bypass of the Sedlčany city
Keywords: komunikace; obchvaty; směrové oblouky; niveleta; podélný profil; příčné řezy; situace; road; ring road; horizontál curve; vertical alignment; longitudinal profile; transverse section; condition