Zavádění e-Learningového vzdělávání ve firmě - Ryšavá, Daniela (Univerzita Pardubice, 2007)
Návrh projektu na zavedení e-learningu ve firmě v podnikatelské sféře.
IMPLEMENTATION OF E-LEARNING IN THE COMPANY
Keywords: E-learning; Vzdělávání; E-learning; training