Management BOZP v podniku EUROVIA CS, a. s. - Schánělová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2010)
Předmětem této bakalářské práce je deskripce managementu BOZP ve společnosti EUROVIA, a. s. V práci je definován pojem BOZP, jeho význam a současné přístupy k managementu BOZP, zejména ve stavebních podnicích. V druhé části bakalářské práce je charakterizována společnost EUROVIA CS, a. s., a její přístup k managementu BOZP. Závěrem je provedeno zhodnocení systému BOZP a doporučení pro jeho další rozvoj.
Occupational health and safety management in the company EUROVIA CS, p.l.c.
Keywords: BOZP; management; integrovaný systém managementu; pracovní úrazy; occupational health and safety systems; integrated management system; occupational accidents