Obec a služby - Langerová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2002)
Teoretická část charakterizuje problematiku obce, veřejných statků a hlavně služeb zajišťovaných obcí. Praktická část je zaměřena na zmíněnou problematiku ve městě Polička. Práce poskytuje informace o vývoji služeb poskytovaných obcí během volebního obdoví 1998 - 2000 vzhledem k volebním programům.
Municipality and services
Keywords: organizační struktura; Polička; finanční hospodaření; veřejné statky; Obec; služby