Podpora státu a měst při získávání zahraničních investic v České republice - Chour, David (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá významem přímých zahraničních investic pro ekonomiku na státní i municipální úrovni a způsobem podpory přílivu PZI v ČR. Zpracovává návod pro města a obce jak postupovat v případě zájmu o získání zahraničních investorů.
Support of inflow foreign investments from the govermentt and municipalities in Czech republic
Keywords: Regionální politika; zahraniční kapitál; Investice; Průmyslová zóna; stát; města; veřejná správa