Ochrana hospodářské soutěže - Staňková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2004)
Bakalářská práce je rozdělena do kapitol. V první kapitole jsou zmiňovány základní kriteria a pojmy, které se používají v ochraně hospodářské soutěže. Dalším bodem práce je zákon o ochraně hospodářské soutěže. Dále je v práci také uváděna historie a fungování úřadu pro ochranu hospodářské soutěže. V poslední části práce jsou popsané nejzajímavější kauzy, na kterých úřad pro ochranu hospodářské soutěže pracoval.
Trust of economic competition
Keywords: hospodářská soutěž; ochrana; antimonopolní politika; zákon o ochraně hospodářské soutěže