Statistické závěry příjímacího řízení na fakultě ekonomicko-správní ve školním roce 1997/98 - Kohoutová, Lucie (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce analyzuje vazby mezi přihlášenými a přijatými uchazeči na FES, zvlášť pro denní a distanční studium. Dále se zde experimentálně ověřuje matematický model zkoušky se zadanými možnostmi odpovědi.
Statistical conclusions from the entrance procedure at the faculty of economics and administration in 1997/98
Keywords: statistika; přijímací řízení; přijímací zkoušky; pravděpodobnost; náhodný výběr; intervalový odhad; hypotézy; korelace; matematický model