Rekonstrukce žst. Všetaty a navazujících traťových úseků - Macura, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce pojednává o návrhu úpravy směrového vedení ve stanici Všetaty a na přilehlých traťových úsecích.
Reconstruction Railway Station Všetaty and Following Track Sections
Keywords: železnice; rekonstrukce; Všetaty; railway; reconstruction; Všetaty