Strategie podniku - Pulkrábek, Aleš (Univerzita Pardubice, 2007)
Tématem této bakalářské práce je strategie podniku. Práce se ve své teoretické části zaměřuje na základní vymezení pojmu strategie a problematiku zpracování strategie. Hlavní náplní praktické části je strategie podniku X a její analýza.
Strategy of the company
Keywords: Strategie; SWOT analýza; analýzy podniku; podniky; příležitosti; hrozby