Mykoplazmové infekce genitálního ústrojí člověka - Pospíšilová, Monika (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce pojednává o mykoplazmových infekcích genitálního ústrojí člověka, o původcích těchto infekcí a jejich laboratorní diagnostice.
Mykoplazmatic infections of human genital system
Keywords: mykoplazma; ureaplazma; urealytikum