Bezbariérové úpravy a zvýšení bezpečnosti v obci Rovensko - Novák, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podmínek pro "bezpečnou" obec Rovensko (okr. Šumperk) z hlediska zklidnění dopravy, navržení bezbariérových úprav, zlepšení dopravní obslužnosti a reaguje na oprávněné požadavky a potřeby zdejších obyvatel.
Disabled adjustments and increased safety in the village Rovensko
Keywords: Rovensko; Zábřeh; Šumperk; doprava; infrastruktura technická; infrastruktura bezbariérová; mobilita; dotace nehodovost; intenzita dopravy; cyklostezky; územní plánování; dopravní obslužnost; transport; infrastructure technical; infrastructure barier; free mobility; disabled adjustments; grants; accident rate; traffic intensity; cycling tracks; spatial planning traffic