Přeložka silnic I/14 a I/37 Trutnov - Jelínek, David (Univerzita Pardubice, 2011)
Cílem práce je návrh řešení nové přeložky silnic I/37 a I/14 v Trutnově. Práce obsahuje jednu variantu navržené komunikace včetně řešení křižovatek na stávající hlavní komunikace.
Relocation of roads I/14 and I/37 Trutnov
Keywords: silnice; změna trasování; obchvaty; okružní křižovatky; úrovňové křížení; roads; new traces; bypass; roundabouts; level crossing