Využití logistiky a marketingu pro zvýšení nabídkovosti Českých drah v oblasti nákladní dopravy - Bergerová, Monika (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce analyzuje současný stav ČD a uvádí možnosti využití logistiky a marketingu pro budoucí rozvoj ČD.
Utilization of logistics and marketing to increase freight transportation offering ability of the Czech rails
Keywords: České dráhy; železniční doprava; Logistika; Marketing; Strategie