Stavební řízení a zápisy práv k nemovitostem - Šárová, Alena (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci pojednává o podkladech pro stavební řízení, o jeho průběhu a završení a dalším postupu při zápisu práv do katastru nemovitostí.
Building proceeding and registrations of rights to the reality
Keywords: vlastnické právo; stavební zákon; stavební právo; stavební řízení