Územní plánování - nástroj rozvoje měst - Doubrava, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je zhodnocení současné role územního plánování při obnově a rozvoji měst a obcí ve vazbě na strategické plánování a programy rozvoje měst a obcí.
Keywords: plánování; územní plánování; rozvoj měst; Marketing; strategické plánování; města; regiony