Zefektivnění logistických služeb pro Plzeňský Prazdroj a.s. - Koprda, Martin (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato diplomová práce Zefektivnění logistických služeb pro Plzeňský Prazdroj, a.s. se zabývá významem logistiky a základními funkcemi skladového hospodářství. Zde budou uvedeny definice logistiky podle známých a uznávaných autorů. Dále bude představena společnost Plzeňský Prazdroj, a.s. včetně jejího historického vývoje a také bude popsáno využití externích firem společností Plzeňský Prazdroj, a.s. V této práci budou také vysvětleny hlavní logistické služby z oblasti dopravy, které provozuje společnost Plzeňský Prazdroj, a.s. Mezi klíčové logistické služby patří primární distribuce, sekundární distribuce a skladování materiálu. V závěru práce budou představeny návrhy a opatření na změnu současného stavu, které by měly zajistit pokles finančních nákladů společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s.
Streamline of the logistics services for Plzeňský Prazdroj, a.s.
Keywords: logistika; náklady; primární distribuce; sekundární distribuce; skladování; logistic; costs; primary distribution; secondary distribution; storage