Poskytování úvěrů bankou Citibank, a.s. - Kolář, Jan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci popisuje postup při poskytování úvěrů malým a středním podnikům i jejich možnosti získání úvěru od bank působících v Česku.
Providing credits to small and medium enterprices by Citibank, a.s.
Keywords: Bankovnictví; úvěry; Finanční analýza; Citibank, a.s.