Možnosti využití kombinované přepravy ze Severní Ameriky do ČR - Kapounová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se věnuje možnostem využití kombinované přepravy ze Severní Ameriky ve firmě SpofaDental a.s. Tyto možnosti jsou analyzovány a následně optimalizovanány. Optimalizace by měla být ekonomická i časová, aby bylo nalezeno nejlepší řešení, jak pro firmu, tak pro její zákazníky.
Possibilities of using intermodal transport from North America to the Czech Republic
Keywords: kombinovaná přeprava; optimalizace kombinované přepravy; ekonomická optimalizace; časová optimalizace; intermodal transport; optimization of intermodal transport; economic optimization; time optimization