Tvorba úloh pro předmět Programování I - robotické úlohy - Macek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce má sloužit studentům k základnímu porozumění tvorby úloh v programovém prostředí Lego Mindstorms EV3 Home Edition. Také se bude snažit nastínit široké možnosti využití robotů, postavených ze stavebnice Lego Mindstorms EV3, nejen pro výukové účely.
Creating tasks for the subject Programming I - robotic's commands
Keywords: Lego Mindstorms; EV3; NXT; robotická stavebnice; LabVIEW; robotic kit