Specifické poruchy učení a výuka německého jazyka - Mezihoráková, Romana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá teoretickými otázkami problematiky a možnostmi práce s dysgrafickými a dysortografickými žáky v německém jazyce.
Der Umgang mit legasthenischen Kindern im Deutschunterricht
Keywords: poruchy učení; dysgrafie; dysortografie; Klasifikace; hodnocení; slovní zásoba; výuka jazyka; jazykové hry