Webová aplikace pro hudební fanoušky - Bednář, Radim (Univerzita Pardubice, 2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou doporučovacích systémů. V rámci toho je popsána funkce doporučovacího systému včetně možností doporučování. Výsledkem práce je aplikace rozdělená do dvou částí. První je REST API napsané v Java frameworku SpringBoot jako backend a druhou částí je aplikace napsaná v Javascript frameworku React.js jako frontend. Aplikace je pro hudební fanoušky a jedná se o doporučovací systém pro události v okolí.
Web Application for Music Fans
Keywords: webová aplikace; doporučovací systém; Java; SpringBoot; Spring; React.js; Redux; web application; recommender system; Java; SpringBoot; Spring; React.js; Redux