Optimalizace technologických procesů prostřednictvím interního auditu. - Široký, Jaromír; Šrámek, Přemysl (My University, 2017)
Tento článek se zabývá interním auditem technologických procesů a jeho implementací do prostředí kontejnerového terminálu. V rámci dané oblasti byla identifikována rizika, přiřazeni vlastnící rizik a formulována doporučení k eliminaci rizik. Tato doporučení směřují především k optimalizaci technologických procesů a zabránění omezení překládkových operací.
TECHNOLOGICAL PROCESS OPTIMIZATION VIA INTERNAL AUDIT FUNCTION
Keywords: interní audit; kontejnerový terminál; technologické procesy; internal audit; container terminal; technological processes