Automatické kanbanové odvolávkové systémy - Pšenicová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá odvolávkovými systémy, které jsou využívány v závodě Škoda Auto a.s., Vrchlabí. Na úvodní kapitolu, popisující systémy pro vychystávání materiálu, navazuje analýza současného stavu odvolávkových systémů v závodě Škoda Auto a.s., Vrchlabí. Další část práce se zaměřuje na různé možnosti optimalizace a zefektivnění současných odvolávkových systémů. Závěrečná kapitola je věnována zhodnocení navrhovaného řešení.
Automatic kanban reverse systems
Keywords: kanban; odvolávkové systémy; skladování; Škoda Auto a.s.; Vrchlabí; kanban; reversing systems; storage; Škoda Auto Inc.; Vrchlabí