Marketingová strategie vybraného podniku - Machová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce je zaměřena na Marketingovou strategii ve vybraném podniku. První část je zaměřena na teoretickou část, která zkoumá problematiku tohoto tématu. Druhá část se zabývá vybraným podnikem Polabské mlékárny, a.s., na němž budou metody z teoretické části aplikovány. Závěr práce je věnován zhodnocení současné strategie a následné návrhy na zlepšení strategie ve vybraném podniku.
Marketing strategy of the selected company
Keywords: marketing; marketingový mix; marketingová strategie; marketingová analýza.; marketing; marketing mix; marketing strategy; marketing analysis.