Příprava enzymových reaktorů pro modifikaci IgG - Ježová, Jana (Univerzita Pardubice, 2003)
Byly připraveny imobilizované enzymové reaktory, které byly použity pro fragmentaci IgG a pro modifikaci oligosacharidového řetězce IgG. Vzniklé glykoformy byly izolovány pomocí afinitní chromatografie na lektinech Concanavalin A, Bandeiraea simplicifolia I a Bandeiraea simplicifolia II.
Preparation of enzyme reactors for modification of IgG
Keywords: enzymové inženýrství; papain; Trypsin; neuraminidasa; galaktosidasa; imunoglobulin G; lektiny