Expanze dálkových letů společnosti České aerolinie a.s. - Neuer, Michal (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem diplomové práce bude analyzovat současný potenciál rozvoje dálkových linek u společnosti České aerolinie a.s., vybrat destinace, do kterých by mohly být přímé lety operovány a definovat provozní požadavky na výběr vhodných dálkových letadel. Další část diplomové práce se bude zabývat výběrem vhodného typu dálkového letadla, stanovením počtu frekvencí a potřebného počtu dálkových letadel. Na závěr bude vypracován návrh možného letového řádu.
Expansion of Czech Airlines j.s.c. long-haul flights
Keywords: cestující; dálkové lety; linky; letadla; passengers; long-haul flights; flights; aircrafts