Výběr vhodného dopravce pro zasilatelskou firmu - Vospálek, Petr (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem této bakalářské práce byla analýza změn v oboru zasilatelství po vstupu ČR do EU a zhodnocení fungování systému výběru a hodnocení dopravců ve společnosti BOHEMIA Cargo s.r.o., případně poskytnutí návrhu na zlepšní a to včetně zvážení možnosti zřízení vlastního vozového parku.
Selection acceptable transporter to forwarding house
Keywords: zasilatelská činnost; dopravce; Logistika; firemní systémy; vozový park