Uživatelská nadstavba pro backoffice systém - Semorád, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce je zaměřena na analýzu a vývoj klientské části backoffice systému, který je možné dále rozšířit a využít pro správu ve firmách s různým zaměřením. Cílem teoretické části je analýza nástrojů a technologií, které byly využity při realizaci systému. Autor v teoretické části dále rozebírá aktuální možnosti řešení backoffice správy. V praktické části se autor věnuje klíčovým požadavkům a návrhem systému, který tyto požadavky bude splňovat.
User interface for backoffice system
Keywords: obslužný systém; informační systém; intranet; klientská část; vývoj; TypeScript; Angular; service system; information system; intranet; Frontend; development; TypeScript; Angular