Studium struktury a chování hybridních akrylátových kooligomerů - Rösner, Jiří (Univerzita Pardubice, 2003)
Studium vzniku organicko-anorganických hybridních materiálů připravených sol-gel procesem. Výchozí prekurzory byly připraveny pomocí GTP. Poté byla studována jejich reaktivita s vodou. U výsledných materiálů byla studována struktura pomocí různých analytických metod (NMR, SAXS, GPC, SEM).
Study of structure and behaviour of hybrides acrylate cooligomers
Keywords: kompozitní materiály; akryláty