Využití detektivních služeb při zajištění bezpečnosti soukromé firmy - Třasáková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce popisuje způsob, jakým lze zajistit bezpečnost středně velké firmy. Pro zpracování práce je vybrána konkrétní firma Labská, strojní a stavební společnost s. r. o., pro kterou je vypracován plán zajišťující její bezpečnost s použitím jednotlivých forem a metod detektivní činnosti, které jsou v práci také podrobně popsány.
Use of detective services to ensure private firm safety
Keywords: bezpečnost; bezpečnostní manažer; detektivní služby; hrozby; soukromá firma; safety; security manager; detective services; threats; private company