Automatizace procesů pomocí Microsoft Power Automate - Bilak, Lada (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zaměřuje na problematiku automatizace procesů pomocí platformy Microsoft Power Automate. Zabývá se analýzou současného stavu zpracování hlášení RID v podniku ČD Cargo, a. s., a navrhuje komplexní automatizační řešení, které eliminuje manuální zásahy a zvyšuje efektivitu. Navržené řešení využívá integraci AI modelu a centralizovaný přístup k datům, čímž přispívá k digitální transformaci organizace.
Process automation with Microsoft Power Automate
Keywords: automatizace; Microsoft Power Automate; umělá inteligence; ČD Cargo; automation; Microsoft Power Automate; artificial intelligence; CD Cargo