Moderní formy vzdělávání zaměstnanců v malých a středních podnicích - Lásková, Klára (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá vzděláváním zaměstnanců. Pozornost jsem věnovala konkrétně metodám, formám a moderním trendům v oblasti firemního vzdělávání. Cílem práce je provést rozbor základních forem a metod vzdělávání zaměstnanců v malých a středních podnicích. V první části jsem se zaměřila na teoretické poznatky získané z odborné literatury. Druhá část je věnována rozboru systému vzdělávání ve vybraném podniku a zhodnocení tohoto systému použitím ukazatelů personálního controllingu.
Modern forms of training of employees in small and medium-sized companies
Keywords: Metody vzdělávání; systematické vzdělávání; personální controlling; Methods of education; systematic education; human resource controlling