Plánování a kontrola ve výrobním podniku střední velikosti - Komárková, Petra (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku plánování a kontroly ve výrobním podniku střední velikosti. Práce je tématicky rozdělena do šesti hlavních částí. První kapitola se zabývá obecnou charakteristikou plánování. Část druhá je zaměřena na obecnou charakteristiku kontroly. Ve třetí části jsou již konkrétní informace o podniku Zem, a.s. Nový Bydžov, který jsem si pro svoji práce zvolila. Kapitola čtvrtá se zabývá plánovacími přístupy v již zmíněném podniku. Kapitola pátá je věnována kontrolním procesům v podniku. V poslední šesté kapitole jsou zhodnoceny analyzované funkce a navržení na jejich zlepšení.
Planning and control in manufacturing company of middle size
Keywords: strategické plánování; kontrolní procesy; systémy řízení jakosti; zemědělství; SWOT analýza