Příprava tenkých vrstev chalkogenidů arsenu metodou spin coating - Stuchlík, Marek (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce pojednává o možnosti přípravy amorfních tenkých vrstev chalkogenidů arsenu metodou spin coating.
Preparation of arsenic chalcogenide thin layers by spin coating method
Keywords: Chalkogenidová skla; spin coating; tenké vrstvy