Mýty o statinech - Kavanová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce je zaměřena na mýty o statinech. Cílem teoretické části práce je obecné seznámení se statiny a seznámení s už sepsanými mýty o statinech. V průzkumné části práce jsou vyhledávány komentáře, které se týkají informovanosti o užívání statinů, názoru na statiny i zkušenosti se statiny.
Myths about statins
Keywords: statiny; cholesterol; mýty o statinech; pacienti; statins; cholesterol; myths about statins; patients