Analýza fungování o.p.s. Centrum J. J. Pestalozziho - Kučerová, Petra (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá nestátní neziskovou organizací Centrum J. J. Pestalozziho o.p.s., která poskytuje poradenské, vzdělávací a sociální služby. Nejprve se věnuje základním informacím o společnosti a seznamuje s její činností. Konkrétně se věnuje projektu Krizové centrum Chrudim. Analyzuje jeho fungování, způsoby financování, personální zajištění a provádí rozbor nákladů. Výsledky analýzy poukazují na problémy, se kterými se Krizové centrum potýká. Závěrem jsou navržena patřičná opatření, která by jeho situaci zlepšila.
The operation analysis of a non-profit organization Centrum J.J.Pestalozziho
Keywords: sociální služby; obecně prospěšná společnost; projekt; financování; náklady; analýza; social services; public benefit corporation; project; financing; expenses; analysis