Analýza vybraných typů nezaměstnanosti v regionu Svitavsko - Odstrčilová, Monika (Univerzita Pardubice, 2011)
Obsahem této bakalářské práce je charakteristika regionu Svitavsko, analýza frikční, strukturální a cyklické nezaměstnanosti v tomto regionu a analýza změn v odvětvové a oborové struktuře práce a jejich dopady na nezaměstnanost. Na závěr jsou shrnuty zjištěné současné trendy na trhu práce v regionu Svitavsko.
Analysis of selected types of unemployment in region Svitavsko
Keywords: nezaměstnanost; Svitavy; KZAM; unemployment; ISCO