Analýza fondů nemovitostního trhu - Kopecká, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se věnuje analýze vybraných fondů nemovitostního trhu v České republice. Práce se soustředí na vývoj a historii nemovitostních fondů, kdy jedním z hlavních cílů práce je porovnat výnosnost fondů s využitím metod komparace a analýzy včetně doporučení pro investory, do kterého ze zkoumaných fondů investovat.
Fund analysis of property market
Keywords: nemovitosti; nemovitostní fondy; investice; výnosy; rizika; property; real estate funds; investment; profit; risk