Projekt řízené křižovatky - město Pardubice I - Faitl, Jan (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci analyzuje současný stav křižovatky ve městě Pardubice. Navrhuje dopravní a stavební úpravy křižovatky. Součástí práce je i zpracování myšlenky vytvoření uceleného systému řízení dopravy, do něhož by mohla být řešená křižovatka zapojena.
The Project of a controlled crossroad - The City Pardubice I
Keywords: silniční doprava; křižovatky; dopravní stavby; světelná signalizace