Zkušenosti studentů Radiologické asistence z odborné praxe - Hysek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zkušenosti studentů studijního oboru Radiologický asistent v odborné praxi vedenou akademickým pracovníkem během studia oboru Radiologická asistence na Univerzitě Pardubice. Tato bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Část teoretická je zaměřena na charakteristiku studijního oboru Radiologický asistent a mentoring v odborné praxi. Část praktická se zaměřuje na zjištění názorů studentů ohledně daného tématu. Tyto názory byly získány pomocí rozhovorů se studenty 3. ročníku a následně vyhodnoceny.
Experiences of radiological assistance students from practice
Keywords: odborná praxe; radiologický asistent; mentoring; studenti; zdravotníci; professional practice; radiologist student; mentoring; students; medical staff member