Reklama na internetu - Boruchová, Žaneta (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se věnuje reklamě na internetu, webovým stránkám a s tím spojené bezpečnosti. Praktická část je tvořena webovou prezentací, která má sloužit jako studijní materiál pro předmět Tvorba webových stránek. Součástí je návrh kontrolních a testových otázek a vymezení důležitých pojmů k zapamatování.
Advertisement on the internet
Keywords: internet; safety; advertisement; website; marketing; viruses; bezpečnost; webová stránka; reklama; viry