Monitoring rozhraní I2C - Šplíchal, Radek (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na sběrnici typu I2C. Práce se zabývá také teorií sběrnice a komunikací zařízení na sběrnici připojených. Cílem této bakalářské práce je návrh analyzátoru sběrnice I2C tak, aby byl schopen monitorovat sběrnici a platná data odeslat do počítače.
I2C bus monitoring
Keywords: sběrnice I2C; I2C monitoring; START podmínka; STOP podmínka; I2C bus; I2C monitoring; START condition; STOP condition