Analýza bankovních úvěrových produktů pro fyzické osoby u vybraných bank - Kratochvílová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce zpracovává charakteristiku a právní úpravu bankovních úvěrů pro fyzické osoby - občany. Jsou zde popsány nabízené úvěry u pěti českých bank - České spořitelny, a. s., Československé obchodní banky, a. s., Komerční banky, a. s., GE Money Bank a eBanky. Pozornost je věnována zejména hypotečním úvěrům, které jsou porovnávány na třech modelových příkladech rodin. Ve stručnosti jsou zde zpracovány i nabídky neúčelových spotřebních úvěrů u českých bank a podmínky hypoték na Slovensku (u Všeobecné úverové banky, a. s.) a v Německu (Sparkasse, AG).
Analysis of bank credit products for private sector from selected banks
Keywords: bankovní produkty; bankovní úvěry; právní úprava; banky; úvěry; komparace; porovnání; úvěrová politika bank; Česká Republika; Slovenská republika; Německo