Podnik a jeho úspěšnost v regionu - Faturová, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2006)
V PRÁCI JSOU NEJDŮLEŽITĚJŠÍMI POJMY: PODNIK, JEHO OKOLÍ A REGION. A PRÁVĚ VZTAHY MEZI PODNIKEM A OKOLÍM A JEJICH OVLIVŇOVÁNÍ NAVZÁJEM JSOU PŘEDMĚTEM TÉTO PRÁCE.
THE COMPANY AND ITS PROSPERITY IN A REGION
Keywords: PODNIK; firma; OKOLÍ PODNIKU; Region; REGIONALIZACE V ČR; EPCOS; S. R. O; ŠUMPERSKÝ REGION; Olomoucký kraj; THE COMPANY; THE COMPANYS ENVIROMENT; THE REGION; EPCOS; S. R. O; ŠUMPERK REGION; Olomouc Region