Sociálně demografická struktura ČR se zaměřením na region Pardubice - Dvořák, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá sociálně domografickou strukturou Pardubického kraje.
Social demographic structure of the Czech Republic with a view to region Padubice
Keywords: demografie; obyvatelstvo; demografický vývoj; Pardubický kraj; sociální struktura; Nezaměstnanost