Komunikační mix firmy SUPERSTAV - Benešová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce je zaměřena na komunikaci a její úlohu v podniku. První část je věnována vymezení základních pojmů marketingového mixu, popisuje všechny složky komunikačního mixu a jejich formy. V další části se zaměřuje na tvorbu návrhu komunikačního mixu firmy SUPERSTAV a návrhu strategického řízení této firmy.
Communication mix of the firm SUPERSTAV
Keywords: Marketingový mix; komunikační mix; Reklama; podpora prodeje; osobní prodej; Public relations; přímý marketing; Marketing mix; Communication mix; Advertisement; sales promotions; personal selling; direct marketing