Marketingové řízení společnosti ČPP, a.s. - Novanská, Markéta (Univerzita Pardubice, 2004)
Popis marketingového řízení v pojišťovně. Shrnutí poznatků o podnikovém řízení, tzn. plánování, realizaci a kontrole. Na základě provedených analýz zhodnocení marketingového řízení a navržení adekvátní metodiky pro tvorbu plánu. Práce je vytvořena v souvislosti s aktuálním postavením ČPP, a.s. na trhu.
The marketing system of the company ČPP, a.s.
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; Marketingový plán; cíle; Strategie; Pojišťovny; Situační analýza; podniky