Dávky státní sociální podpory v ČR se zaměřením na region Pelhřimov - Pavlíková, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce řeší problematiku poskytování a přiznávání nároků na dávky státní sociální podpory v České republice a na regionu Pelhřimov analyzuje počty jednotlivých vyplacených dávek a jejich výši v Kč.
Allowances of state social support in the Czech Republic with a view to region Pelhřimov
Keywords: státní sociální podpora; životní minimum; přídavky na děti; sociální příspěvky; dávky v mateřství; sociální dávky