Bezpečná péče o pacientku v průběhu celkové anestezie - Lukáňová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce na téma Bezpečná péče o pacientku v průběhu celkové anestezie se zabývá problematikou kvality a bezpečí poskytované ošetřovatelské péče v perioperačním období. Teoretická část obsahuje popis dané problematiky související s bezpečnou péčí na operačním sále. V průzkumné části jsou prostřednictvím záznamového archu vyhodnocená data ze zúčastněného pozorování. Cílem je zjistit, jak jsou dodržovány standardy bezpečné péče.
Safe care for patients under general anesthesia
Keywords: audit; bezpečnost pacientů; celková anestezie; kvalita péče; rizika celkové anestezie; audit; patient safety; general anesthesia; quality of care; risks of general anesthesia