Nástroj pro automatizované načtení datového setu a vizualizaci - Dokoupil, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem bakalářské práce je vytvoření nástroje, který umožní automatický import dat do indexové databáze ElasticSearch a jejich následnou vizualizaci pomocí Kibana dle předdefinovaných scénářů. Součástí práce je popis použitých nástrojů, a to ElasticSearch, Cerebro, LogStash, Filebeat, Kibana a ostatní. V rámci závěrečné práce student vytvořít nástroj, který bude využívat zmíněné technologie a umožní automatizované načtení dat do ElasticSearch, vytvoří předdefinované scénáře pro vizualizaci těchto dat včetně minimálně dvou vlastních pluginů do vizualizačního nástoje Kibana.
Automated loading the Dataset and Data Visualization Tool
Keywords: ElasticSearch; Kibana; Cerebro; LogStash; Filebeat; automatický nástroj; vizualizace; ElasticSearch; Kibana; Cerebro; LogStash; Filebeat; automatical tool; vizualozation